Praktijk voor massage en bewegingsadvies

NGS Licentienummer: 500410

Contactgegevens

Slingelaan 6

7001 EA doetinchem

M  06 22344703

Behandeling volgens afspraak


Maak hier een afspraak

Massage

Sportmassage

Bewegingsadvies

Ik ben Marieke Velthuis.

Opgeleid als oefentherapeute Cesar (houdings- en bewegingstherapeute) en 14 jaar lang werkzaam geweest in mijn eigen praktijk.

Tussendoor even weggeweest maar nu weer terug met de  praktijk “ Soepel in Beweging ” waarin twee passies van mij samenkomen, namelijk bewegen en masseren.


Het jaar 2014- 2015 heeft vol in het teken gestaan van de opleiding sportmassage.

Mijn wens was om terug te keren naar het “vak” waarin ik mensen kan  adviseren en coachen op het gebied van bewegen maar daar wilde ik graag wat aan toevoegen.

De opleiding tot sportmasseur is een perfecte  aanvulling op mijn kennis en ervaring die ik als oefentherapeute Cesar al heb opgedaan.

Het is heel goed om u bewust te zijn van hoe u beweegt. Ongemerkt slijten er patronen in die (te) belastend zijn voor uw lichaam. Als oefentherapeute  heb ik jarenlang ervaring opgedaan in het analyseren van beweegpatronen en kan ik u inzicht geven in wat “ gezond bewegen”  is.


Ik hoop dat ik veel mensen mag laten ervaren wat de unieke combinatie is van massage en inzicht krijgen in uw lichaam. Ik zie dat als een investering in uw lichaam waardoor u soepel en pijnvrij kunt bewegen.


Met  “Soepel in Beweging “ heb ik bewust de keuze gemaakt om geen contracten meer aan te gaan met zorgverzekeraars. Tijdens mijn werk als oefentherapeute Cesar merkte ik dat er steeds meer tijd en energie ging zitten in administratie, vergaderingen en regelgeving van zorgverzekeraars. Dit ging ten koste van mijn plezier in mijn werk en daardoor ook ten koste van mijn energie voor de cliënt.

Ik denk door deze keuze al mijn tijd en energie te kunnen steken in het helpen van de mensen binnen de praktijk.